top of page

GLÄDJE - GEMENSKAP - RESULTAT

Varje träningsresa börjar någonstans - och vi är här för att hjälpa dig att hitta din rätta startpunkt.

I grund och botten handlar vår Coachledda träning om tron på en sund och naturlig träning utan maskiner. Back to Basics, helt enkelt.

Vi kombinerar styrka och kondition i ett intensivt tempo för att skapa allsidigt tränade människor, som är både starka och uthålliga. Människor som klarar av vardagens utmaningar utan svårigheter; cykla i motvind till jobbet, skotta bort tung snö runt huset eller bära in matkassarna. Människor som också är kapabla att löpa eller cykla långdistanser om så behövs.

Maria.jpg

EN PERSONLIG GRUPPTRÄNING

För en varierad och rolig träning ser ett pass på KlubbElva olika ut varje dag. Olika övningar, olika upplevelser. Men ett par saker är alltid stående. Passet leds av en utbildad personlig tränare, som vi kallar coach. Coachen instruerar noggrant varje rörelse som ska genomföras under passet, för att minimera skador och maximera effekt. Det är alltid små grupper som tränar, detta för att coachen personligt ska kunna anpassa intensiteten efter varje enskild persons förutsättningar och mål med träningen. En personlig träning i grupp, alltså.

Tidseffektiva pass för att du ska hinna med den hektiska vardagen.
Ett pass tar endast 30-60 minuter, vi hinner då värma upp, genomgång av övningar och högintensiv träning.

EN HÄRLIG UTMANING!

Hos oss bygger du snabbt upp en sund och allsidigt tränad kropp genom funktionell träning med din egen kropp och skivstång i fokus.Du tränar i små och personliga grupper med en coach som alltid finns med för att instruera, motivera och utmana dig.

LÄS MER>>

SaraNo.jpg
SENIORTRÄNING

Vår populära Seniorträning växer och allt fler ser nyttan av effektiv träning. 3 dagar och med 8 pass i veckan tränar vi tillsammans. Cykel, cirkelträning, lugnare pass och andra alternativ. Vi har något som passar dig och din nivå på träning.

LÄS MER>> 

Nivå 1

VÅRA COACH-LEDDA TRÄNINGSPASS

EASE 30

Om du är ny inom funktionell träning så är detta helt rätt start för dig. Här introduceras du till de grundläggande övningarna och teknikerna. Vi hjälper dig att bygga en stabil grund och inga förkunskaper krävs. Vi använder oss av kroppsvikt, hantlar och gummiband, och övningarna fokuserar på att bygga upp din styrka och allmän funktionell förmåga. Träningen är varierad och inkluderar alla övningar som passar alla oavsett tidigare träningsnivå.

Exempel på övningar:

Knäböj

Hantelpressar

armhävningar

sit ups

WOD 45

Är ett funktionellt träningspass på 45 minuter. Utöver övningarna från Ease 30 så använder vi oss av skivstång, kettlebells och konditionsmaskiner. Här fokuserar vi på att bygga styrka, uthållighet och kondition, samtidigt som vi fortsätter att förbättra den funktionella förmågan.

Exempel på övningar (utöver Ease):

Kettlebell svingar

knäböj med skivstång

roddmaskin

marklyft med skivstång

WOD 60

Välutvecklat 60 minuter programmeringsträning från Kriger Training. Crossfit-inspirerat för dig som tränar regelbundet och uppnått en förståelse för olika rörelser och tekniker. Tre olika nivåer for varje WOD och varje träningspass innehåller en detaljerad plan för att du ska utvecklas vidare. Vårt främsta mål är utveckla en programmering som passar alla, oberonde av om du tränar 2 eller 5 gånger i veckan så bör träningen göra dig bättre.

Exempel på övningar (utöver Ease och Wod 45):

Clean & Jerk

Toes to bar

Double unders (hopprep)

Barbell snatch

TEMPO 

Pulsbaserat träningspass där du tränar i olika tidsintervaller med egen kroppsvikt som främsta träningsredskap. Tempo är en träningsmetod som involverar korta och längre perioder av intensiv ansträngning följt av kortare återhämtningsperioder.

Exempel på övningar:

Airbike

Armhävningar

Burpees

SUNDAY FUNDAY

Är 60 minuters funktionell träning som täcker in kroppsviktsträning, olympiska lyft, konditionsträning, och allmän träning. Inspirerat från Crossfit och körs i team av två personer. Passet är för medel till erfarna. När du känner dig bekväm med WOD 60 så är SundayFunday ett bra pass för att ytterligareöka din kunskap.

 

Exempel på övningar:

Olympiska lyft

Wall walks

Pull ups 

NOTERING:

Vid varje nivå anpassas övningarna och intensiteten för att passa deltagarnas färdigheter och kapacitet. Vårt funktionella träningskoncept är utformat för en utvecklande och säker träningsupplevelse för varje deltagare, oavsett tidigare erfarenhet inom funktionell träning. Våra coacher säkerställer att alla deltagare får rätt vägledning och stöd för att kunna delta.

 

bottom of page