top of page

GLÄDJE - GEMENSKAP - RESULTAT

I grund och botten handlar vår Coachledda träning om tron på en sund och naturlig träning utan maskiner. Back to Basics, helt enkelt.

Vi kombinerar styrka och kondition i ett intensivt tempo för att skapa allsidigt tränade människor, som är både starka och uthålliga. Människor som klarar av vardagens utmaningar utan svårigheter; cykla i motvind till jobbet, skotta bort tung snö runt huset eller bära upp tio kassar mat i åttavåningarshuset när hissen är trasig. Människor som också är kapabla att löpa eller cykla långdistanser om så behövs.

Maria.jpg

EN PERSONLIG GRUPPTRÄNING

För en varierad och rolig träning ser ett pass på KlubbElva olika ut varje dag. Olika övningar, olika upplevelser. Men ett par saker är alltid stående. Passet leds av en utbildad personlig tränare, som vi kallar coach. Coachen instruerar noggrant varje rörelse som ska genomföras under passet, för att minimera skador och maximera effekt. Det är alltid små grupper som tränar, detta för att coachen personligt ska kunna anpassa intensiteten efter varje enskild persons förutsättningar och mål med träningen. En personlig träning i grupp, alltså.

Tidseffektiva pass för att du ska hinna med den hektiska vardagen.
Ett pass tar endast 30-60 minuter, vi hinner då värma upp, genomgång av övningar och högintensiv träning.

EN HÄRLIG UTMANING!

Hos oss bygger du snabbt upp en sund och allsidigt tränad kropp genom funktionell träning med din egen kropp och skivstång i fokus.Du tränar i små och personliga grupper med en coach som alltid finns med för att instruera, motivera och utmana dig.

LÄS MER>>

SaraNo.jpg
SENIORTRÄNING

Vår populära Seniorträning växer och allt fler ser nyttan av effektiv träning. 3 dagar och med 8 pass i veckan tränar vi tillsammans. Cykel, cirkelträning, lugnare pass och andra alternativ. Vi har något som passar dig och din nivå på träning.

LÄS MER>> 

Nivå 1

VÅRA COACH-LEDDA TRÄNINGSPASS

LIFE

Funktionellt träningspass där du tränar med skivstång, fria vikter & egen kroppsvikt.

 

RAW

Crossfit-inspirerat pass där du tränar kroppen på ett mycket funktionellt sätt. Du lär dig grunderna i våra olika lyft och moment & kan därifrån utveckla din träning.

TABATA

Maximal träning på kort tid. du tränar styrka, kondition, balans och stabilitet. Med korta intervaller maxar du ditt resultat.

TEMPO 

Pulsbaserat träningspass där du tränar i olika tidsintervaller med egen kroppsvikt som främsta träningsredskap.

THAIBOXNING

Träningspass där du tränar med handskar & mitsar i enkla kombinationer. Mycket bra konditions och funktionell träning.

bottom of page