top of page

ANLÄGGNINGEN

 

Vår anläggning

är anpassad så att du har många olika alternativ för din träning.Här passar du in som aldrig tränat förut, precis börjat träna eller tränat en längre tid. All vår Coachning ingår i ditt medlemskap och vi hoppas att du uppskattar det och ser det som en värdefull investering i ditt liv.

Vi hjälper alltid dig vid eventuella frågor eller funderingar kring din träning.

VÅRT LUGNA GYM

Här kan du träna kondition och i våra träningsmaskiner. Här är musiken mer dämpad och tempot sätter du själv för din träning. Ta en lugn promenad  på våra konditionsmaskiner samtidigt som du ser ett intressant program på någon av våra TV-skärmar.

Efter ditt träningspass så kan du slappna av i vår Foajè med en kopp kaffe och något gott från kyldisk. 

VÅRT FUNKTIONELLA GYM

Här har du ytorna för att göra ditt träningspass till något extra. Träna i vår Box som innehåller skivstänger, Airbikes, roddar, romerska ringar, chinsställningar och mycket annat. Eller varför inte prova något av våra populära Crossfit-inspirerande pass. 

Här tränar du också i vårt Frivikts-gym. Hantlar, Lyftar-podier, Racks och allt det som behövs för att träna effektivt med din egen kropp och ex. skivstänger. Hantlar från 1 till 55 kg gör att alla har möjlighet att träna på samma villkor. 

VÅRT LUGNA GYM

står alltid öppen för dig när. Här kan du i egen takt träna, stretcha och slappna av.

bottom of page