top of page

ANLÄGGNINGEN

 

Vår anläggning

är anpassad så att du har många olika alternativ för din träning.Här passar du in som aldrig tränat förut, precis börjat träna eller tränat en längre tid. All vår Coachning ingår i ditt medlemskap och vi hoppas att du uppskattar det och ser det som en värdefull investering i ditt liv.

Vi hjälper alltid dig vid eventuella frågor eller funderingar kring din träning.

VÅRT LUGNA GYM

Här kan du träna kondition, i våra träningsmaskiner eller varva ned i vår lugna hörna. Här är musiken mer dämpad och tempot sätter du själv för din träning. Ta en lugn promenad  på våra konditionsmaskiner samtidigt som du ser ett intressant program på någon av våra TV-skärmar. Ljud från skärmarna kopplar du enkelt direkt till din telefon och din hörlurar. 

Efter ditt träningspass så kan du slappna av i vår Foajè med en kopp kaffe och något gott från kyldisk. 

VÅRT FUNKTIONELLA GYM

Här har du ytorna för att göra ditt träningspass till något extra. Träna i vårt Open Gym som innehåller Rep, Viktsläde, Romerska ringar, chinsställningar och mycket annar. Eller varför inte prova något av våra populära Crossfit-inspirerande pass. 

Här tränar du också i vårt Frivikts-gym. Hantlar, Lyftar-podier, Racks och allt det som behövs för att träna effektivt med din egen kropp och ex. skivstänger. Hantlar från 1 till 55 kg gör att alla har möjlighet att träna på samma villkor. 

VÅR GRUPPTRÄNINGSSAL

står alltid öppen för dig när inte våra gruppass körs. En härlig stund för att träna för dig själv i lugnet.

bottom of page