top of page

TRÄNING FÖR ERT FÖRETAG

 

VILL DU SOM CHEF HA AKTIVA MEDARBETARE?

Att satsa på hälsa och träning för sina anställda ger dig otroligt mycket tillbaka i längden. Piggare, friskare och nöjdare anställda är bara några punkter. Ni kan träna på vår anläggning eller så kommer vi ut till dig som företagare och tränar dig och din personal. Vi jobbar i team eller enskilt efter egen förmåga. Varje pass skräddarsys efter era förutsättningar och behov.

Team High Five

- Företagspotten - Betala endast för de gymkort som utnyttjas!

Företagspotten innebär att ni kan koppla på era anställda på ett och samma medlemskap. Så ni har endast ett medlemskap, där ni betalar för den träningen som blir av för era anställda.

En win-win siutation där ni får bästa möjliga friskvård för era anställda, plus att ni endast betalar för den träning som blir av. (era anställda får privata medlemskap som kopplas till ert företag)

Så länge det finns klipp kvar kan man träna.

-Populärt bland många företag-

 

- KlubbElva digital träningsapp

Alla vill inte träna på gym medans de som gör det i vissa fall vill ha något att förhålla sig till.

Med vår digitala tjänst så kan ni erbjuda era anställda färdiga träningsprogram inom motion och träning. Enklare hemmaprogram till mer avancerade gymprogram. En tilläggstjänst som ni kan välja att betala, eller låta era anställda betala själva.

 

- Instruktörsledd träning för er personal

Samla ihop era anställda och träna tillsammans. Ett roligt koncept för att förbättra gemenskapen, öka teamkänslan och få friskvård på köpet. Ekonomiskt vinnande då fler kan ta del av träningen på samma gång. (upp till 8 personer)

Läs mer och se priser här

För specificerad offert:

Henric Persson

henric@klubbelva.se

Tel: +46 708 12 13 56

bottom of page