Weight Trainer nu på KlubbElva!


Weight Trainer PT-program

NYHET! BOKA DIN PT OCH NÅ DITT RESULTAT

Nu har våra personliga tränare utbildat sig till Weight Trainers. Som Weight Trainer licensierad personlig tränare kan du vara säker på att vi har den utbildning och kunskap som behövs för att coacha dig till framgångsrika resultat.

Vi har bestämt oss för att leverera resultat till våra kunder. Därför har vi valt att arbeta med träningsprogram som fungerar. Tillsammans med en PT (personlig tränare) får du verktygen du behöver för att nå ditt mål. Enkelt. Effektivt. Med ett långsiktigt resultat.

Vi har fyra delar i våra program: TÄNK! NJUT! ÄT! TRÄNA! Du har egen PT (personlig tränare) som följer dig hela vägen till målet. Vi arbetar med små grupper där du kommer att få inspiration och gemenskap. Tillsammans med din PT (personliga tränare) kommer du garantera att nå dina resultat.

Under Weight Trainer-programmet träffar du din PT regelbundet, samtidigt som du skapar förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden, genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.

Weight Trainer portalen Är en digital portal där hittar massor av spännande verktyg.

Just nu! Premiär-erbjudande!

Just nu ingår Weight Trainer när du bokar personlig träning, 10 eller 24 gånger. Kontakta oss om du vill veta mer!

Utvalda inlägg